donderdag 25 april 2013

Koningslied blijft

Nadat door veel artiesten o.l.v. John Ewbanks het nieuwe Koningslied was gemaakt, kwam er heel veel kritiek op Facebook, Twitter etc. Dit nam zulke vormen aan dat de componist het lied wilde terugtrekken. Aangezien het lied tegelijkertijd meteen op nummer 1 stond in de hitlijsten, waren er kennelijk ook heel veel mensen die het lied wél mooi vonden! Zie je: dat heb je nu met de NPS ook!

Azijnzeikers heb je altijd. Je moet er dus altijd rekening mee houden dat er altijd klanten zijn, die ondanks de goede klantenservice toch willen zeiken om het zeiken. Maar dat is helemaal niet erg, want als je hier maar voldoende promotors tegenover hebt staan, levert dit alsnog een positieve NPS op!

Als je als adviseur dus gemiddeld 10 NPS surveys per dag krijgt, en je gaat er vanuit dat er altijd 3 azijnzeikers tussen zitten die je een cijfer van 0 tot 6 geven (Detractors dus), maar je hebt daarentegen ook altijd minimaal vijf klanten die je een 9 of 10 hebben gegeven (Promotors dus), dan heb je alsnog een NPS die dag van +30%! Laat je dus niet uit het veld slaan door de Detractors; dat is een gegeven. Richt je op het verwerven van Promotors!!

0 reacties:

Een reactie posten